Våre tjenester
Vi er totalleverandør av regnskapstjenester, lønn og fakturering med tilhørende oppgaver.

Regnskapstjenester/Årsoppgjør
Vi kjører regnskapet i Visma DI, og via PaperLess systemet blir fakturaer automatisk tolket og kontert. Vi remmiterer og kjører ocr (kid) for våre kunder. Dette gjør regnskapsførselen mer effektiv, da vi sender/mottar filer til/fra banken som automatisk blir bokført i regnskapsystemet vårt. Vi ønsker å gjøre regnskapsførselen effektiv, og vurderer sammen med våre kunder hvordan vi best mulig kan føre for dem.
.
Vi bruker Visma Lønn for lønnkjøring. Vi bistår om ønskelig med oppfølging av tjenestepensjonsordninger, A-melding, fraværsregistrering m.m. Kunder som er mye på reise kan få tilgang til Visma Expence, et reiseregningsprogram som enkelt fyller ut reiseregningen og utlegg. Systemet er skybasert og kan brukes via mobil eller PC. Vi får reiseregningne og utleggene da automatisk inn i vårt lønnsystem.
.
Vi kan også bistå med fakturering. Ønsker kunden å fakture selv kan en tilgang til Webfaktura være en god løsning. Dette er et enkelt faktureringsystem, som er integrert mot vårt regnskapsystem. Dette er også et skysystem, som gjør at en kan koble seg opp hvor en ønsker.
.
Vi bruker Total Årsoppgjør for utarbeidelse av ligningspapirer, aksjonæroppgaver, samt årsregnskap med noter. Vi hjelper også til med å lage styrets årsberetning og protkoller om ønskelig.Saldo Regnskap Risør
Postadresse:
Postboks 49, 4951 Risør

Besøksadresse:

Krags gate 14, Sentrumsgården

Tlf: 37 14 30 30
kontor@saldoregnskap.no
Vil du bli kontaktet?